ΨΗΦΙΖΩ ΝΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΦΥΓΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ

ΨΗΦΙΖΩ ΝΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΦΥΓΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ

ΨΗΦΙΖΩ ΝΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΦΥΓΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ 150 150 Kωνσταντίνος Χολέβας

VOTE_YES

Ο Διχασμός έβλαψε σε κρίσιμες στιγμές την Ελλάδα. Και το μέγιστο ολίσθημα του κ. Τσίπρα είναι ότι με το άχρηστο και παραπλανητικό δημοψήφισμα διχάζει τον λαό. Ήλπιζα μέχρι τελευταία στιγμή ότι θα το ανακαλέσει. Αλλά φαίνεται ότι προτιμά τη ρήξη με απρόβλεπτες συνέπειες. Στο χέρι μας είναι να τον εμποδίσουμε. Να ψηφίσουμε ΝΑΙ για να σώσουμε την Ελλάδα και για να φύγει η κυβέρνηση των ανευθύνων ερασιτεχνών.

Αν πραγματικά υπήρχε στο τραπέζι μία απαράδεκτη πρόταση των δανειστών μας θα ψήφιζα λευκό. Όμως η πρόταση, την οποία ο κ. Τσίπρας μάς καλεί να απορρίψουμε δεν είναι επίσημο κείμενο υπογεγραμμμένο από τους τρεις θεσμούς, δηλαδή την Ευρ. Κεντρική Τράπεζα, την Ευρωπαϊκή Επιτροπή (Κομμισσιόν) και το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο. Είναι ένα σχέδιο γραμμένο από απλούς υπαλλήλους, ανυπόγραφο και συνεχώς μεταβαλλόμενο. Μάλιστα στη βιασύνη της η κυβέρνηση το παρουσίασε στη Βουλή με ένα ουσιώδες μεταφραστικό λάθος.

Διαμαρτύρομαι και εγώ για την σκληρότητα των πιστωτών μας. Όμως θα μπορώ να συνεχίσω να διαμαρτύρομαι και να αγωνίζομαι για μία καλύτερη συμφωνία μόνον αν η πατρίδα μας παραμείνει μέσα στη Ευρώπη και μέσα στο ΕΥΡΩ.

Ψηφίζω ΝΑΙ για να αποφύγουμε την καταστροφή που θα επιφέρει το ΟΧΙ. Για να μην αλλάξουμε νόμισμα, για να μην χάσει την αξία το κομπόδεμα που με ιδρώτα μάζεψε ο καθένας μας. Για να ξανανοίξουν οι Τράπεζες και να ξαναζωντανέψει το εμπόριο και ο τουρισμός.

Ψηφίζω ΝΑΙ, για να μην απομονωθούμε από συμμάχους και εταίρους. Μία Ελλάδα χωρίς ευρωπαϊκή στήριξη θα είναι έρμαιο των διαθέσων του κάθε γείτονα και μάλιστα της Τουρκίας, στην οποία κυοφορείται συγκυβέρνηση του ισλαμικού κόμματος με τους υπερεθνικιστές Γκρίζους Λύκους.

Ψηφίζω ΝΑΙ, διότι δεν υπάρχει εναλλακτικός δρόμος έξω από την Ευρ. Ένωση και το ΕΥΡΩ. Η Ρωσία ξεκαθάρισε ότι δεν μπορεί και δεν σκοπεύει να μας δανείσει,.όπως άλλωστε αρνήθηκε να βοηθήσει προ δύο ετών και την Κύπρο. Μην ξεχνούμε ότι λόγω της Ουκρανικής κρίσης έχει υποστεί οικονομική ζημία από τα μέτρα των Δυτικών.

Ψηφίζω ΝΑΙ για να φύγει αυτή η ανεύθυνη και ερασιτεχνική κυβέρνηση. Οι πραγματικοί ηγέτες αναλαμβάνουν την ευθύνη της διαπραγματεύσεως και αγωνίζονται για μία έντιμη λύση. Δεν φορτώνουν την τελική απόφαση στον ανενημέρωτο λαό.

Ψηφίζω ΝΑΙ για να φύγει η κυβέρνηση Τσίπρα, η οποία μέσα σε λίγους μήνες προώθησε τη διάλυση της Παιδείας, τη νομιμοποίηση της Συμβιώσεως Ομοφυλοφίλων, την αθρόα απονομή ιθαγενείας σε παιδιά μεταναστών και τη δημιουργία ισλαμιστικής μειονότητας στη χώρα μας.

Ψηφίζω ΝΑΙ γιατί έχω ευθύνη απέναντι στη νέα γενιά. Ψηφίζω ΝΑΙ για να μπορώ να συνδιαμορφώσω μία Ευρώπη πιο Χριστιανική, πιο ανθρώπινη.

Άρθρο μου στην ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, 4-5 Ιουλίου 2015

Κωνσταντίνος Χολέβας