ΨΗΦΙΖΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ, ΤΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

ΨΗΦΙΖΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ, ΤΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

ΨΗΦΙΖΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ, ΤΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ 150 150 Kωνσταντίνος Χολέβας


Κωνσταντίνος Χολέβας – Πολιτικός Επιστήμων

Την Κυριακή 26 Μαΐου ψηφίζω στις Ευρωεκλογές και επιλέγω το ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας.

Ψηφίζω για να παραμείνουμε μέσα στην Ευρωπαϊκή Ένωση ως ενεργό μέλος με φωνή και μαχητικότητα. Ψηφίζω, διότι διαφωνώ με τους αρνητές της Ευρώπης. Ψηφίζω, διότι θέλω μία Ελλάδα που θα διατηρεί τη εθνική της ταυτότητα μέσα σε μια Ευρώπη της συνεργασίας και της ειρήνης. Ψηφίζω, διότι θέλω μία Ευρώπη που θα θυμάται και θα σέβεται τις πολιτιστικές της ρίζες: Την Αρχαία Ελληνική κληρονομιά, το Ρωμαϊκό Δίκαιο και τη Χριστιανική Πίστη.

Ψηφίζω για να πάρει το μήνυμα ο κ. Τσίπρας και ο ΣΥΡΙΖΑ ότι φτάνει πια! Δεν πάει άλλο. Δεν λησμονούνται τα λάθη και οι υποχωρήσεις στα εθνικά θέματα, η διάλυση της Παιδείας, η υπονόμευση της ελληνορθόδοξης ταυτότητάς μας.

Ψηφίζω για να δείξω τη διαφωνία μου με την απαράδεκτη και εθνικώς επιζήμια Συμφωνία των Πρεσπών. Η οποία χαρίζει στα Σκόπια το όνομα, τη γλώσσα, την εθνότητα και την ταυτότητα της Μακεδονίας μαζί με τους Θεσσαλονικείς Αγίους μας: Τον Κύριλλο και τον Μεθόδιο.

Ψηφίζω για να δηλώσω τη διαμαρτυρία μου για τη Βαλκανική πολιτική της Κυβερνήσεως, η οποία αφήνει την Ελλάδα έξω από κάθε συζήτηση για το μέλλον της περιοχής. Ενώ συζητούνται αλλαγές συνόρων, η Γαλλία και η Γερμανία καλούν τα Σκόπια και όχι την Ελλάδα σε περιφερειακές συσκέψεις αποδεικνύοντας ότι η Συμφωνία των Πρεσπών μείωσε και δεν ενίσχυσε το διεθνές κύρος της πατρίδας μας.

Ψηφίζω για να εκδηλώσω τη δυσφορία μου για την κυοφορούμενη συμφωνία τύπου Πρεσπών που ετοιμάζει η κυβέρνηση με συνομιλητή τον θρασύ Ράμα της Αλβανίας.

Ψηφίζω, διότι έχω ενοχληθεί από τις απόψεις βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ ότι στον Πόντο δεν έγινε Γενοκτονία αλλά …απλή εθνοκάθαρση.

Ψηφίζω, διότι διαφωνώ με τις απόψεις του Πρωθυπουργού ότι στη θάλασσα δεν υπάρχουν σύνορα.

Ψηφίζω για να δείξω την αντίθεσή μου με τις αλλαγές που επέφερε η Κυβέρνηση στο μάθημα των Θρησκευτικών και με τις αλλαγές που επαπειλούνται στο μάθημα της Ιστορίας.

Ψηφίζω για να διαμαρτυρηθώ για τις δηλώσεις των κυβερνητικών στελεχών εναντίον της αριστείας και για τη συνεχή υποβάθμιση των Προτύπων και Πειραματικών Σχολείων.

Ψηφίζω για να δείξω εμπράκτως την ενόχλησή μου από την κυβερνητική πολιτική που περιθωριοποιεί τα Αρχαία Ελληνικά και τα Λατινικά.

Ψηφίζω για να πω στον κ. Πρωθυπουργό ότι ήταν λάθος η άνευ προετοιμασίας επίσκεψη του Ερντογάν στην Αθήνα. Από τότε ο Τούρκος Πρόεδρος άρχισε να υπαινίσσεται κρυφές δεσμεύσεις της ελληνικής κυβερνήσεως.

Ψηφίζω Νέα Δημοκρατία για μία Ελλάδα με ταυτότητα σε μία Ευρώπη που δεν πρέπει να χάσει τον προσανατολισμό της.

Κωνσταντίνος Χολέβας