ΕΘΝΙΚΟ ΔΥΣΤΥΧΗΜΑ ΑΝ ΕΛΘΕΙ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ

ΕΘΝΙΚΟ ΔΥΣΤΥΧΗΜΑ ΑΝ ΕΛΘΕΙ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ

ΕΘΝΙΚΟ ΔΥΣΤΥΧΗΜΑ ΑΝ ΕΛΘΕΙ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ 150 150 Kωνσταντίνος Χολέβας

vouli23445

Εύχομαι να εκλεγεί Πρόεδρος από την παρούσα Βουλή ώστε να αποφύγουμε τις βουλευτικές εκλογές. Ο τόπος και ο λαός χρειάζονται ηρεμία και όχι περιπέτειες και αναστατώσεις. Αλλά και αν τελικά δεν εκλεγεί Πρόεδρος, εύχομαι να είναι πάλι πρώτο κόμμα η Νέα Δημοκρατία υπό την ηγεσία του Αντώνη Σαμαρά. Θα είναι εθνικό δυστύχημα η ενδεχόμενη πρωτιά του ΣΥΡΙΖΑ για πολλούς και διαφόρους λόγους.

Ο κ. Τσίπρας δεν μπορεί να κερδίσει την εκτίμηση και την εμπιστοσύνη των εταίρων, των δανειστών και των αγορών. Εάν συγκρουσθεί με όλους αυτούς θα οδηγηθούμε σε πολύ χειρότερες ημέρες για την κοινωνία και την οικονομία. Αν δεν συγκρουσθεί, τότε θα εξεγερθούν οι αριστερίστικες συνιστώσες του και η Ελλάς θα καταντήσει ακυβέρνητο σκάφος.

Ο ΣΥΡΙΖΑ περιλαμβάνει στελέχη που βγάζουν σπυράκια όταν ακούν τις λέξεις Έθνος και Εθνικά Θέματα. Με έλλειψη σοβαρότητος και με διεθνιστικές διαστρεβλώσεις της Ιστορίας δεν αντιμετωπίζονται τα εθνικά θέματα. Θυμίζω την πρόσφατη έκδοση διπλού Ψηφίσματος για την Κύπρο. Από την ίδια σύσκεψη στελεχών εξεδόθησαν δύο κείμενα σαφώς διαφοροποιημένα μεταξύ τους. Το πρώτο εξέφραζε αυτούς που τολμούν να πουν κάποιες αλήθειες και το δεύτερο αυτούς που εμμένουν στις παλαιοκομμουνιστικές ουτοπίες και αγνοούν ότι πρόκειται περί προβλήματος εισβολής και κατοχής με ευθύνη της Τουρκίας.

Ο ΣΥΡΙΖΑ υποστηρίζει αντιεξουσιαστές και διάφορες παραβατικές συμπεριφορές. Επίσης τάσσεται εναντίον του περιορισμού της λαθρομετανάστευσης. Αμφισβητεί τον ρόλο του Στρατού και της Αστυνομίας. Ονειρεύεται τη μετατροπή της Ελλάδος σε πολυπολιτισμικό «παράδεισο» με εκατομμύρια  ισλαμιστές. Η ασφάλεια του Έλληνα πολίτη θα τεθεί σε κίνδυνο και οι δουλέμποροι λαθρομεταναστών θα πανηγυρίζουν.

Ο ΣΥΡΙΖΑ εχθρεύεται την Ελληνορθόδοξη ταυτότητά μας, την παραδοσιακή διδασκαλία της Ιστορίας, το Ορθόδοξο μάθημα των Θρησκευτικών και τη συνεργασία Εκκλησία και Πολιτείας βάσει διακριτών ρόλων. Θα καταργήσει τους μισθούς των κληρικών παραβιάζοντας τη Σύμβαση Εκκλησίας- Πολιτείας του 1952 και θα επιχειρήσει να μετατρέψει τα ελληνόπουλα σε άμορφη μάζα χωρίς εθνική και χριστιανική συνείδηση.

Ο ΣΥΡΙΖΑ θαυμάζει την ένοπλη δράση της ελληνικής Αριστεράς κατά την περίοδο 1944-1949, κατά την οποία το ΚΚΕ δημοσίως δήλωνε ότι αγωνιζόταν για την «ανεξαρτησία του Μακεδονικού και Θρακικού λαού». Ποιος μάς εγγυάται ότι τώρα δεν θα ανοίξει τα σύνορα για να εφορμήσουν  χιλιάδες παιδιά και εγγόνια πολιτικών προσφύγων που εκπαιδεύονται στα Σκόπια ως «παιδιά της Μακεδονίας του Αιγαίου»;

Τα Βαλκάνια, ο Καύκασος και η Μέση Ανατολή αποτελούν σήμερα εστίες αναταραχής και ανακατατάξεων. Η  συντριπτική πλειοψηφία του λαού μας θέλει να παραμείνει η Ελλάδα μία όαση σταθερότητος και να αξιοποιήσουμε τα νέα ενεργειακά μας αποθέματα και την ΑΟΖ. Οι βουλευτές μας καλούνται να αποδείξουν την ωριμότητά τους.

Άρθρο μου στην Κυριακάτικη Δημοκρατία, 14 Δεκεμβρίου 2014

Κωνσταντίνος Χολέβας