ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΑ

ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΑ

ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΑ 150 150 Kωνσταντίνος Χολέβας

Στις εκλογές της 25ης Ιανουαρίου δεν ψηφίζουμε μόνο για την οικονομία, αλλά και για θέματα υψίστης εθνικής σημασίας. Γι’ αυτό θεωρώ χρήσιμο να γνωρίζουμε τα επικίνδυνα παιχνίδια που παίζει ο ΣΥΡΙΖΑ με την μειονότητα στη Θράκη. Καταγράφω, λοιπόν, την ακόλουθη δήλωση του Ευριπίδη Στυλιανίδη, πρώην υπουργού και υποψηφίου της Νέας Δημοκρατίας στη Ροδόπη, από την εφημερίδα «Δημοκρατία» (15/1/2015):

«Οι δύο υποψήφιοι του ΣΥΡΙΖΑ, Καραγιουσούφ και Μουσταφά στη Ροδόπη έχουν εκδηλώσει επανειλημμένα την συμπάθειά τους για την Τουρκία. Μάλιστα, οι άνθρωποι που κρύβονται πίσω από όλη αυτή την κατάσταση έφτασαν στο σημείο να προτείνουν στη Νέα Δημοκρατία ως υποψήφιο τον Λεβέντ Σαδίκ, γιο του Αχμέτ Σαδίκ, που ίδρυσε το κόμμα DEB, ωστόσο το κόμμα αρνήθηκε.»

Αν ο ΣΥΡΙΖΑ αντιμετωπίζει με τέτοια ανευθυνότητα την ακριτική Θράκη μας προ των εκλογών, σκεφθείτε τι θα μπορούσε να κάνει αν έλθει στην εξουσία. Το εθνικό συμφέρον επιβάλλει να μην τού δώσουμε την ευκαιρία να πειραματιστεί εις βάρος της Θράκης και του Ελληνισμού γενικότερα.

Κωνσταντίνος Χολέβας