ΕΚ ΒΑΘΟΥΣ ΚΑΡΔΙΑΣ

ΕΚ ΒΑΘΟΥΣ ΚΑΡΔΙΑΣ

ΕΚ ΒΑΘΟΥΣ ΚΑΡΔΙΑΣ 150 150 Kωνσταντίνος Χολέβας

Φίλες και φίλοι,
Με τη βοήθεια του Θεού, την έγκριση του Μακαριωτάτου Αρχιεπισκόπου μας κυρίου Ιερωνύμου και την ευχή του Πνευματικού μου αποδέχθηκα την τιμητική πρόταση του Πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά να είμαι υποψήφιος Ευρωβουλευτής με τη ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ.

Πιστεύω ότι τώρα που η χώρα μας υπό την καθοδήγηση του Αντώνη Σαμαρά σχεδιάζει τα επόμενα βήματα για την έξοδο από την κρίση χρειάζεται να ακουστεί η φωνή της Ορθοδοξίας στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο με παρρησία, επιχειρήματα και αυτοπεποίθηση.

Αγωνίζομαι εδώ και 25 χρόνια για την αξιοποίηση και ανάδειξη της Ορθόδοξης Παράδοσης του λαού μας και για την σύνδεσή της με τα σύγχρονα κοινωνικά, εκπαιδευτικά και πολιτιστικά ζητήματα.

Παρουσιάζω τεκμηριωμένες απόψεις και προτάσεις για τα Εθνικά μας Θέματα, για μία δυναμική Εξωτερική Πολιτική, για μία ισχυρή Εθνική Άμυνα και για μια σοβαρή αντιμετώπιση του Δημογραφικού μας Προβλήματος με επίγνωση των διεθνών συνθηκών και των απαιτήσεων των γειτονικών χωρών όπως η Τουρκία.
Αγωνιώ για τα προβλήματα των οικονομικά αδυνάτων, των πολυτέκνων, των νέων μας που πλήττονται από την ανεργία και θα αγωνισθώ για να δοθούν λύσεις Χριστιανικές και κοινωνικά δίκαιες.

Αισιοδοξώ ότι μπορούμε σύντομα να ζήσουμε καλύτερες ημέρες για την οικονομία και την κοινωνία μας. Θεωρώ ότι ο Αντώνης Σαμαράς μπορεί να οδηγήσει την πατρίδα μας σε καλύτερες ημέρες για όλους μας.

Πιστεύω ότι ο Ελληνισμός και η Ορθοδοξία μπορούν να αξιοποιήσουν τις δυνάμεις τους και την οικουμενική τους διάσταση για να ξαναβρεί το Έθνος μας την παγκόσμια πνευματική και πολιτιστική του ακτινοβολία.

Σας καλώ λοιπόν, να με τιμήσετε με την ψήφο σας, στις Ευρωεκλογές της 25ης Μαίου 2014, για να εκφράσω στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο τις αρχές και τις αξίες που έχουμε ως Ορθόδοξοι Έλληνες.

Με εκτίμηση,
Κωνσταντίνος Χολέβας

Κωνσταντίνος Χολέβας